Logo Nationale Isolatieweken

Acties

Alles

Zelf isoleren

Laten isoleren

Financiering en advies

Ervaringen

Foto: Milieu Centraal
Check je isolatie met de Isolatie-zelfscan van Milieu CentraalCheck je isolatie met de Isolatie-zelfscan van Milieu Centraal
Milieu Centraal

Check je isolatie met de Isolatie-zelfscan

Ontdek in 8 vragen hoe goed jouw huis is geïsoleerd. En wat je nog kan verbeteren aan je dak, buitenmuren, ramen en vloer. Met tips, foto's en video's.

actiesfinanciering-en-advies-actiesactie-rechtsboven-op-home-plaatsenop-home-plaatsen
SlimmeBuur

Henri: ‘Blijf niet zitten nadenken, maar ga aan de slag!’

Henri is SlimmeBuur en deelt op basis van eigen ervaring tips over besparen op je energierekening. Op SlimmeBuur.nl vind je ruim 2600 buren die hun ervaringen met isolatie (en zonnepanelen) met je willen delen. Zoek een Slimmebuur bij jou in de buurt. Of meld je aan als SlimmeBuur.

financiering-en-advies-actieservaringen-actiesop-home-plaatsen

Check wat er bij jou mogelijk is!

Doe de verbetercheck op VerbeterJeHuis.nl. Ontdek hoe je je huis comfortabeler, energiezuiniger en duurzamer kan maken. Je ziet ook meteen wat het je kost en oplevert.

financiering-en-advies-actieshomeactie-rechtsboven-op-home-plaatsenop-home-plaatsen
TONZON vloerisolatieTONZON vloerisolatie
TONZON vloerisolatie

Isoleren met minder materiaal

TONZON Vloerisolatie is een unieke manier van kruipruimte isolatie met een hoge isolatiewaarde en een hele lage milieu-impact. Wil je meer weten? Bekijk dan onze video's.

 

Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan komt één van onze vertrouwde installateurs jouw kruipruimte inspecteren.

actieslaten-isoleren-acties
De HypotheekshopDe Hypotheekshop

Hoe financier je een duurzaam huis?

Een duurzaam huis kan voordelig uitpakken voor je maandlasten, de waarde van je woning, je wooncomfort én voor het klimaat. Maar hoe financier je al deze maatregelen, zoals isolatie? Een adviseur van de Hypotheekshop kan voor jou berekenen hoe je verduurzaming het beste kunt financieren: in je hypotheek, met een lening of eventueel met spaargeld.

 

Maak een afspraak met een adviseur van De Hypotheekshop bij jou in de buurt. Het eerste gesprek is altijd gratis. Of bekijk onze video’s.

financiering-en-advies-acties
HuboHubo

Snel besparen met simpele oplossingen

Je bespaart al gauw vele euro's met een paar simpele isolatieoplossingen. Denk aan radiatorfolie, buisisolatie en het dichtmaken van naden en kieren. Meer weten over duurzaam wonen? Bekijk dan onze Special Besparen. #Hubohelpt

actieszelf-isoleren-acties
Takkenkamp IsolatieTakkenkamp Isolatie
Takkenkamp Isolatie

Meestgestelde vragen over isolatie

In nog geen 2 minuten geven onze adviseurs antwoord op de meestgestelde vragen over spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en dakisolatie.

actieslaten-isoleren-actiesartikelenlaten-isoleren-artikelen
GAMMA Duurzame klus van de weekGAMMA Duurzame klus van de week

Duurzame klus van de week

Ga je zelf je huis duurzaam maken? Wij helpen je elke week op weg met onze 'duurzame klus van de week'. Met een stappenplan, video en bijbehorende producten maken we het makkelijker om de klus zelf te doen. Of je nu tochtstrips gaat plaatsen of het dak wil isoleren.

zelf-isoleren-acties
Zelf isoleren? Praxis helpt met de 'Keuzehulp isolatiemateriaal'Zelf isoleren? Praxis helpt met de 'Keuzehulp isolatiemateriaal'
Praxis

Keuzehulp isolatiemateriaal

Er zijn veel verschillende manieren om zelf je huis te isoleren. Maar wanneer kies je welk isolatiemateriaal? Wij leggen je de verschillen uit tussen materialen. En helpen je kiezen!

zelf-isoleren-acties
Bekijk de video met 10 doe-het-zelf tips om je huis te verduurzamenBekijk de video met 10 doe-het-zelf tips om je huis te verduurzamen
Doe het zelf. Doe het duurzaam!

10 tips om zelf je huis te verduurzamen

Met een paar simpele maatregelen bespaar je direct energie en neemt het comfort in huis toe. Alle materialen hiervoor zijn te koop in de bouwmarkt en doe-het-zelfwinkel.

actieszelf-isoleren-actieshome
SlimmeBuurSlimmeBuur
  • Betrouwbaar advies van je buren
  • Ruim 2600 Slimmeburen in Nederland
  • Antwoord op je vragen over kosten, besparing en uitvoering

Zoek een SlimmeBuur bij jou in de buurt. Of meld je aan als SlimmeBuur op www.slimmebuur.nl

 

ervaringen-acties
Pluimers IsolatiePluimers Isolatie

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Pluimers biedt alle soorten isolatie onder één dak: vloerisolatie, dakisolatie, gevelisolatie en isolatieglas. Geen enkele woning is hetzelfde. Daarom starten we altijd eerst met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek en een inspectie van de woning.

 

Wil je bekijken hoe we te werk gaan? Bekijk dan alvast onze video.

actieslaten-isoleren-acties
Verduurzaam je woning met een Duurzaamheidslening van SVnVerduurzaam je woning met een Duurzaamheidslening van SVn

Wil je je woning duurzaam maken? Met de Duurzaamheidslening van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) kun je investeren in energiebesparende maatregelen zoals isolatie. SVn verstrekt samen met gemeenten en provincies leningen voor het financieren van duurzaamheidsaanpassingen aan je woning.

actiesfinanciering-en-advies-actiesartikelenfinanciering-en-advies-artikelenhomeop-home-plaatsen
BauhausBauhaus
Bauhaus bouwcentrum

Isoleren? Doe er je voordeel mee!

Ben je van plan om zelf je dak, vloer of binnenwanden te isoleren? Bauhaus biedt professioneel advies, een ruim assortiment en scherpe prijzen. nl.bouwhuis/isoleren.

actieszelf-isoleren-acties
VENINVENIN

De Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland (VENIN) is de brancheorganisatie van isolatiebedrijven. Kies je bij het isoleren van je huis voor een bedrijf dat is aangesloten bij VENIN? Dan ben je verzekerd van vakmanschap en kwaliteit. www.venin.nl

actieslaten-isoleren-actiesartikelenlaten-isoleren-artikelen
Logo Nationale Isolatieweken

Contact