Logo Nationale Isolatieweken

Acties

Alles

Zelf isoleren

Laten isoleren

Financiering en advies

Ervaringen

Huis isoleren? Denk aan de zon!Huis isoleren? Denk aan de zon!

Huis isoleren? Denk aan de zon!

Met de zomer voor de deur denkt niet iedereen direct aan extra isolatie. Toch is het nu een goed moment om na te denken over hoe u in de komende winter de warmte binnen houdt. Maar ook: hoe u tijdens hete perioden de warmte juist buiten houdt! We vertellen u graag meer.

actieszelf-isoleren-actiesartikelenzelf-isoleren-artikelenop-home-plaatsen
Bekijk de video met 10 doe-het-zelf tips om je huis te verduurzamenBekijk de video met 10 doe-het-zelf tips om je huis te verduurzamen
Doe het zelf. Doe het duurzaam!

10 tips om zelf je huis te verduurzamen

Met een paar simpele doe-het-zelf maatregelen kun je direct energie besparen. En voelt het in je huis een stuk aangenamer aan. Alle materialen die je hiervoor nodig hebt, zijn te koop in de bouwmarkt. In onze kluswijzers lees je hoe je de klus het beste kunt uitvoeren.

 

actieszelf-isoleren-actieshomeactie-rechtsboven-op-home-plaatsen
Foto: Milieu Centraal
Check je isolatie met de Isolatie-zelfscan van Milieu CentraalCheck je isolatie met de Isolatie-zelfscan van Milieu Centraal
Milieu Centraal

Check je isolatie met de Isolatie-zelfscan

Ontdek in 8 vragen hoe goed jouw huis is geïsoleerd. En wat je nog kan verbeteren aan je dak, buitenmuren, ramen en vloer. Met tips, foto's en video's.

actiesfinanciering-en-advies-actiesactie-rechtsboven-op-home-plaatsenop-home-plaatsen
Maak een afspraak voor een videogesprek met een expert van TONZONMaak een afspraak voor een videogesprek met een expert van TONZON
TONZON

Video-afspraak met expert

Wil je meer weten over TONZON vloerisolatie? Bekijk dan onze video's. Of maak een afspraak voor een videogesprek met één van onze experts.

 

Je kunt ook onze stand bezoeken op de Huis & Energie beurs op 10, 11 of 12 juni. Regel hier jouw ticket en gebruik de kortingscode TONZON.

actieszelf-isoleren-actieslaten-isoleren-actiesactie-rechtsboven-op-home-plaatsen

Check wat er bij jou mogelijk is!

Doe de verbetercheck op VerbeterJeHuis.nl. Ontdek hoe je je huis comfortabeler, energiezuiniger en duurzamer kan maken. Je ziet ook meteen wat het je kost en oplevert.

financiering-en-advies-actieshomeactie-rechtsboven-op-home-plaatsenop-home-plaatsen
Warmtefonds ervaringsverhaal VvEWarmtefonds ervaringsverhaal VvE
Het Nationaal Warmtefonds

‘We hoeven niet eerst jaren te sparen om te kunnen verduurzamen’

VvE Park Welkgelegen In Utrecht heeft met financiering van de VvE Energiebespaarlening van het Warmtefonds 111 appartementen in een keer grondig kunnen aanpakken. Van isolatie tot een nieuw dak met zonnepanelen.

actiesfinanciering-en-advies-actieservaringen-acties
Gratis isolatieadvies van een door de VENIN erkend isolatiebedrijfGratis isolatieadvies van een door de VENIN erkend isolatiebedrijf

Gratis isolatieadvies

Het valt niet mee om een goed beeld te krijgen van de isolatiemogelijkheden in je woning. Vraag daarom via brancheorganisatie VENIN een gratis adviesgesprek aan bij een erkend isolatiebedrijf. Er komt dan een adviseur bij je langs om de situatie vrijblijvend voor je in kaart te brengen.

actieslaten-isoleren-actiesactie-rechtsboven-op-home-plaatsen
VENIN kijken op locatieVENIN kijken op locatie
VENIN

Kom kijken bij het isoleren van een woning

Je woning laten isoleren een heel gedoe? Kom dan met eigen ogen kijken hoe een erkend isolatiebedrijf bij jou in de buurt een woning isoleert! Snel, vakkundig en met garantie. Meld je hier aan en een erkend isolatiebedrijf nodigt je uit te komen kijken bij de uitvoering van het werk.

actieslaten-isoleren-actiesartikelenlaten-isoleren-artikelen
Bekijk de video's van De Hypotheekshop over het financieren van verduurzamingBekijk de video's van De Hypotheekshop over het financieren van verduurzaming

Hoe financier je een duurzaam huis?

Een duurzaam huis kan voordelig uitpakken voor je maandlasten, de waarde van je woning, je wooncomfort én voor het klimaat. Een adviseur van de Hypotheekshop kan voor jou berekenen hoe je verduurzaming, zoals isolatie, het beste kunt financieren: in je hypotheek, met een lening of eventueel met spaargeld.

 

Maak een afspraak met een adviseur van De Hypotheekshop bij jou in de buurt. Het eerste gesprek is altijd gratis. Of bekijk onze video’s.

financiering-en-advies-acties
SlimmeBuur

Henri: ‘Blijf niet zitten nadenken, maar ga aan de slag!’

Henri is SlimmeBuur en deelt op basis van eigen ervaring tips over besparen op je energierekening. Op SlimmeBuur.nl vind je ruim 2700 buren die hun ervaringen met isolatie (en zonnepanelen) met je willen delen. Zoek een Slimmebuur bij jou in de buurt. Of meld je aan als SlimmeBuur.

financiering-en-advies-actieservaringen-actiesactie-rechtsboven-op-home-plaatsen
Bezoek onze showroom van 23 mei t/m 3 juni voor een demonstratie van het TONZON vloerisolatiesysteemBezoek onze showroom van 23 mei t/m 3 juni voor een demonstratie van het TONZON vloerisolatiesysteem
TONZON

Bezoek onze showroom voor een demonstratie

Van 23 mei tot en met 3 juni ben je welkom bij TONZON in Enschede. We laten je zien hoe ons vloerisolatiesysteem werkt en hoe je dit het beste kan aanbrengen. Wil je langskomen voor een demonstratie? Maak dan eerst een afspraak.

 

Je kunt ook onze stand bezoeken op de Huis & Energie beurs op 10, 11 of 12 juni. Regel hier jouw ticket en gebruik de kortingscode TONZON.

actieszelf-isoleren-actieslaten-isoleren-actiesactie-rechtsboven-op-home-plaatsen
ABN AMRO Energie BespaarcheckABN AMRO Energie Bespaarcheck
ABN AMRO

Doe de Energie Bespaarcheck

Isoleren én besparen op uw energieverbruik? Doe in een paar minuten de Energie Bespaarcheck en ontdek op abnamro.nl/duurzaamwonen tips om uw woning energiezuiniger te maken.

actiesfinanciering-en-advies-acties
SlimmeBuurSlimmeBuur
  • Betrouwbaar advies van je buren
  • Ruim 2700 Slimmeburen in Nederland
  • Antwoord op je vragen over kosten, besparing en uitvoering

Zoek een SlimmeBuur bij jou in de buurt. Of meld je aan als SlimmeBuur op www.slimmebuur.nl

 

ervaringen-acties
Takkenkamp Vastgoed VerduurzamersTakkenkamp Vastgoed Verduurzamers
Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Meestgestelde vragen over isolatie

In nog geen 2 minuten geven onze adviseurs antwoord op de meestgestelde vragen over spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en dakisolatie.

actieslaten-isoleren-actiesartikelenlaten-isoleren-artikelen
Pluimers IsolatiePluimers Isolatie
Pluimers Isolatie

Waarom isoleren?

Isoleren biedt veel voordelen. Je verbruikt minder energie en merkt het verschil in comfort vanaf de eerste dag. Maar waar begin je en moet je op letten? En wat levert het op? Antwoorden op deze en meer vragen lees je in onze gratis Isolatiekrant.

 

Pluimers biedt alle vormen van woningisolatie onder één dak. Wil je alvast meer weten over hoe we te werk gaan? Bekijk dan onze video.

 

actieslaten-isoleren-acties
Verduurzaam je woning met een Duurzaamheidslening van SVnVerduurzaam je woning met een Duurzaamheidslening van SVn

Wil je je woning duurzaam maken? Met de Duurzaamheidslening van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) kun je investeren in energiebesparende maatregelen zoals isolatie. SVn verstrekt samen met gemeenten en provincies leningen voor het financieren van duurzaamheidsaanpassingen aan je woning.

actiesfinanciering-en-advies-actiesartikelenfinanciering-en-advies-artikelenhomeop-home-plaatsen
Stap voor stap klimaatwinst boeken - INGStap voor stap klimaatwinst boeken - ING
ING

Stap voor stap klimaatwinst boeken

Je huis energiezuiniger maken. Dat kost nu geld, maar op termijn verdien je dat dubbel en dwars terug. Wij noemen dat klimaatwinst: goed voor het milieu en je portemonnee. Wist je dat isoleren de 1e stap is naar een energiezuinig huis?

actiesfinanciering-en-advies-acties
BauhausBauhaus
Bauhaus bouwcentrum

Isoleren? Doe er je voordeel mee!

Ben je van plan om zelf je dak, vloer of binnenwanden te isoleren? Bauhaus biedt professioneel advies, een ruim assortiment en scherpe prijzen. nl.bauhaus/isoleren.

actieszelf-isoleren-acties
Warmtefonds ervaringsverhaalWarmtefonds ervaringsverhaal
Het Nationaal Warmtefonds

Hendrik: ‘Zonder Energiebespaarlening was verduurzamen geen optie’

Hendrik wilde zijn jaren 80-woning verduurzamen. Met een aantal aanpassingen, financiële hulp van het Warmtefonds en een extra rentekorting van provincie Fryslân heeft hij zijn woning én wooncomfort sterk kunnen verbeteren.

actiesfinanciering-en-advies-actieservaringen-acties
Logo Nationale Isolatieweken

Contact